Williams TV és Rádió Regisztráció

Nem vagy még tagja
közösségünknek?

Ingyenesen regisztrálhatsz és élvezheted több ezer másik felhasználónkkal a Williams TV és Rádió nyújtotta élményeket!

Már van felhasználóneved?

Ez esetben mire vársz? Jelentkezz be!

Bejelentkezés

Regisztráció

Online Williams Rádió
Hallgatás külső lejátszóval:
Hallgatás Winamp lejátszóval!Hallgatás Windows Media Player lejátszóval!Hallgatás XMMS lejátszóval!Hallgatás iTunes lejátszóval!Hallgatás Quicktime lejátszóval!Hallgatás Real Player lejátszóval!


Hallgatás Williams lejátszóval:SEGÍTSÉG

Ha valamilyen problémába ütközöl a hallgatás során, akkor ellenőrizd a következőket:


1. Vizsgáld meg, elérsz-e minket.

Ha a munkahelyeden vagy, vagy otthon is tűzfalat használsz, nem biztos, hogy a számítógépes tűzfalon keresztül el tudod érni a netes adásunkat biztosító szervert. Ha a lejátszód a Connecting... (csatlakozás) feliratot mutatja, és nem történik semmi, valószínûleg ez a probléma. Állítsd be a tűzfalad, vagy kérdezd meg a munkahelyi rendszergazdád, megengedi-e neked a szerverünk elérését.

2. Telepíts lejátszóprogramot!

Ha még nincs lejátszóprogramod, vagy nem tetszik, ami van, telepíthetsz egyet. Ehhez valószínûleg rendszergazdai jogosultságra lesz szükséged a számítógépeden.

Windows esetén:

- Látogass el a http://winamp.com oldalra, és kattints a Download Winamp Now feliratra. Egy listát fogsz látni, amely a fizetõs és az ingyenes változatot hasonlítja össze. A lista alján a Get Basic-re kattintva válaszd az ingyenes változatot.

- Újabb listát fogsz látni, amellyel újra megpróbálnak rávenni téged, hogy a fizetõset válaszd. Ne add fel, a lista alján a Lite feliratra kattints. Ez a változat tökéletesen elegendõ lesz neked a netes adásunkhoz :)

- Hamarosan elindul a letöltés.

- Ha kész, indítsd el a letöltött telepítõ programot, és menj végig az opciókon.

- A telepítés befejeztével kattints a weboldalunkon az "élõ adás" feliratra. Ha mindent jól csináltál, elindul a Winamp, és megszólal a rádió!

Winamp helyett telepíthetsz Media Player Classic lejátszót is. Ezzel videót is nézhetsz.

Linux esetén:

Ha már linuxod van, biztosan tudsz telepíteni is. Ajánljuk az XMMS-t vagy a VLC media player-t.

Mac esetén:

Telepíts fel egy iTunes-t, majd a fent leírt módon telepíts hozzá ogg kodeket. Gyakorlottabb felhasználók megpróbálkozhatnak a VLC telepítésével is (http://www.videolan.org/vlc/).