Politikai hirdetések

A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati választások politikai reklám hirdetéseivel kapcsolatos tudnivalók
2019. – Williams Televízió, Vecsés

A köztársasági elnök 2019. október 13. napjára, vasárnapra tűzte ki a helyi önkormányzati általános, valamint a nemzetiségi önkormányzati választásokat.
A médiatörvényben meghatározott fogalma szerint a politikai reklám: valamely párt, politikai mozgalom vagy a kormány népszerűsítését szolgáló vagy támogatására ösztönző, illetve azok nevét, célját, tevékenységét, jelszavát, emblémáját népszerűsítő, a reklámhoz hasonló módon megjelenő, illetve közzétett műsorszám.

A Williams Televízió, lehetőséget biztosít minden, a televízió vételkörzetébe tartozó településen, a Helyi Választási Bizottság által, jogerősen nyilvántartásba vett, valamennyi jelölő szervezet és független jelölt, illetve a nemzetiségi választáson induló jelölölő szervezet számára, hogy politikai reklámot sugározhasson, az egyenlőfeltételek biztosítása érdekében.

Televíziónk a törvényben meghatározott módon, a politikai reklámokat ingyenesen teszi közzé, betartva az esélyegyenlőségre és az egyenlő feltételek biztosítására vonatkozó szabályokat.
A politikai reklámokat a televíziónk: 2019 szeptember 30, és 2019 október 12-én 24 óráig, naponta 12:30, 18.30 valamint 20.30 perces kezdettel teszi közzé.
A választás napján politikai reklámot nem sugárzunk.

A politikai reklámok hossza nem haladhatja meg alkalmanként a 60 másodpercet.
A reklámspotokat, illetve a képújság megjelenéseket, a jelölteknek, jelölő szervezeteknek, illetve pártoknak kell biztosítani, és eljuttatni a Williams Televíziónak, személyesen, adathordozón, vagy email küldő alkalmazással.

Műszaki paraméterek:

  • reklámspot
  • Képarány 16:9
  • Formátum: .mp4
  • Felbontás minimum 720 p

Lehetőség van képújság hirdetés (plakát) megjelenítésére is. (30mp)
Műszaki paraméterek:

  • képújság
  • Képarány 16:9 Csak fekvő formátum
  • méret: 1920x1080 p

Politikai reklám közzétételekor a közzététel megrendelőjét egyértelműen meg kell nevezni.

Politikai reklámot televíziónk csak akkor tesz közzé, ha az megfelel a választási eljárásról szóló törvényben foglaltaknak, illetve a rádiózás és a televíziózásról szóló törvény, valamint a televízió által kért műszaki paramétereknek.
A politikai reklám sugárzását megtagadhatja a televíziónk, ha a műsor személyiségi jogot, vallási és etikai hovatartozást sértene, vagy közerkölcsbe ütközik.

A politikai reklám tartalmáért a médiaszolgáltató nem felel, hiszen tartalmát nem a médiaszolgáltató állítja össze.

A választási reklámokkal kapcsolatban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, illetve a 06-29-352-362 telefonszámon lehet kérni, hétfőtől péntekig, 9-12h, illetve 14-18h-g.

A szerkesztőség címe: 2220 Vecsés, Telepi út 83.

 

2019. szeptember 1.

Kortye Vilmos
Williams Televízió tulajdonos

wtvlogo