336723367133670

Műsoraink - Williams Televízió

A Williams Televízió Híradója a térség legfontosabb eseményeiről számol be. Minden héten, közel hatvan perc időtartamban tudósít a gyáli, az üllői, a péceli, maglódi, vasadi és felsőpakonyi történésekről.

Magazinműsor, mely rendszeresen tájékoztatja a nézőket minden héten Vecsés Város életéről, híreiről 1 órában. A rövid tudósítások, hírek mellett háttérbeszélgetések, vitaműsorok adnak lehetőséget a legfontosabb témák feldolgozására.

Aktuális politikai, gazdasági és közéleti hírek 30 percben. Műsorvezető Földvári Tibor

Barangolás a múltban. Helytörténeti magazin Kiss Gábor történelemtanár előadásában

Versek mindenkinek Farkas Éva színművésznő előadásában.

Aktuális sporthírek a térségből Műsorvezető Szalagyi Áron 

Magazinműsorunkban a Tápió vidék kulturális, politikai és sport életét, rendezvényeit mutatjuk be 1 órában. Helyszíni forgatások mellett stúdió beszélgetések is színesítik a magazint.

Műsor, mely a hétköznapi problémákra keresi a választ szakértők segítségével. Közbiztonság, politika, gazdaság 30 percben.

Istentiszteletek, Igehirdetések, Szentmisék a térség vallási gyülekezetei által 

Ebben a műsorban közel egy órában ismert és kevésbé ismert emberek mutatják be – főzik meg egy egy ételüket.

A 29-es telefonkörzet magazinja, a térségben lévő települések életét, mindennapjait, kulturális, sport és városi rendezvényeit mutatjuk be 1 órában a régióban élők számára.

Ismerjék meg a térség érdekes embereit, a mi kincseinket.

Régi, (10-15 év) mára már esetleg elfeledett műsorokat szerkesztünk és vetítünk újra. Az eltávozottakra emlékezni, az értékeket felidézni jó dolog, és kellemes visszaemlékezést nyújt mind a nézőknek, mind az akkori műsorkészítőknek.

Ebben a műsorban közel egy órában láthattak a nézők már színházi előadást, táncgálákat vagy beszélgetős műsort. Ilyen például az Arckép másképp című műsor, mely közismert embereket mutat be más oldalukról.

Ebben a műsorban közel egy órában láthattak a nézők már színházi előadást, táncgálákat vagy beszélgetős műsort. Ilyen például az Arckép másképp című műsor, mely közismert embereket mutat be más oldalukról.