336723367133670

Tevékenység

wtvA Williams Televízió 2000 óta foglalkozik televíziós műsor készítésével. Jelenleg két televízió stúdióban készítjük hétről hétre adásainkat, mely a 29-es telefonkörzeten belül történt eseményekről számol be.
2009. augusztus 15-től a UPC Magyarország kft.-vel kötött szerződés értelmében a Williams Televízió saját csatornahasználatot kapott és így 24 órán át tud adást szolgáltatni. Műsorai mellett így már képújság formájában is tud hasznos információkat szolgáltatni nézőinek.
2019-re elértük, hogy a Williams Televízió műsorai immár a UPC, a Digi,  a Flip, illetve a T-home digitális és IPTV csatornáin is elérhetők már a nap 24 órájában.

Ezzel a Williams Televízió a térség meghatározó szereplőjévé vált. Az informálisan csatlakozó önkormányzatok szívesen fogadják a változást, hiszen a televízió vezetése a kisrégiós vételkörzet eseményein túl koncentrál Pest vármegye, Budapest és Magyarország életére is.

A Williams Televízió 2012 novemberében elindította saját online rádiócsatornáját is, mely a képújsághirdetések alatt szól, valamint online hallgatható a honlapunkon keresztül. A rádió egyedülállóságát jellemzi, hogy minden korosztály megtalálja a hozzá legközelebb álló zenét, hiszen a rocktól a mulatósig, a poptól a magyar nótáig itt minden szól!